Verkadefabriek

Waarom de Verkadefabriek WOLK ondersteunt?
We zijn gefascineerd door het directe verband dat Lucas De Man legt tussen kunst en de stedelijke samenleving en de uitdagingen waar we als maatschappij voor staan. Lucas De Man heeft als stadskunstenaar – opererend vanuit de Verkadefabriek – veel voor de stad betekend met zijn projecten zoals het OOG, de voorstelling LOS en De Man in Europa.

Het project WOLK geeft nieuwe inzichten, dromen en visies d.m.v. een theatrale tocht in de stad. En dat juichen we als Verkadefabriek toe. ‘Een ontdekkingstocht van wat je bent, naar wie je bent’. Dat gunnen we de mensen die de stad een warm hart toedragen en veel bijdragen aan het ’samen-leven’ in de stad. Daarom geven we 80 kaarten weg.

De Verkadefabriek is dé culturele ontmoetingsplek van Den Bosch, het culturele hart van de stad. Met jaarlijks zo’n 6.000 activiteiten: theater, cabaret, film, dans, muziek, debat, eten en drinken.

De Verkadefabriek gelooft dat creativiteit en een open blik menselijke eigenschappen zijn die bijdragen aan een betere samenleving en wil een plaats in de stad zijn waar dat bevorderd wordt en waar mensen van verschillend pluimage voor hun plezier naartoe komen en elkaar ontmoeten.

 
Gaf op 12 juli 80 kaarten aan de Tombola voor wij verspreiden de kaarten
[ssba]