Kunstlocatie Würth 's-Hertogenbosch

Kunstlocatie Würth is gevestigd in het bedrijfspand van Würth Nederland B.V. in ‘s-Hertogenbosch. In Kunstlocatie Würth zijn tentoonstellingen te zien van eigentijdse beeldende kunst uit de Verzameling Würth. De Verzameling Würth bestaat uit 17.000 kunstwerken, welke o.a. worden tentoongesteld in 15 eigen Würth musea en kunstdependances in Europa.

De bedrijfscultuur
Al jaren voelt de Würth-Groep zich nauw verbonden met kunst en cultuur. Uit het oogpunt van maatschappelijk verantwoord ondernemen, kunst dichterbij de mensen te brengen en zo meer arbeids- en levenskwaliteit, ook bij de eigen medewerkers te creëren, liet Prof. Dr. h. c. mult. Reinhold Würth kunst en cultuur als deel van de bedrijfscultuur in de Würth-Groep integreren.

Met de opening van Kunstlocatie Würth in ’s-Hertogenbosch in 2002 is in het destijds nieuwe bedrijfspand van Würth Nederland B.V. een begin gemaakt aan de integratie van kunst en cultuur als onderdeel van de bedrijfscultuur.

Kunstlocatie Würth is dagelijks (behalve zaterdag) geopend tussen 11.00 – 17.00 uur en gratis toegankelijk. Naast de tentoonstelling ‘Waanzin en Werkelijkheid’ met kunstwerken uit de Rabo Kunstcollectie en de Verzameling Würth wordt er kosteloos ook het educatief programma aangeboden aan leerlingen uit het middelbaar, basis- en speciaal onderwijs.