SOLOS

Creatief platform voor jongeren

SOLOS  investeert in jongeren en young professionals én daarmee in nieuwe culturele initiatieven en podia in de stad.

Het SOLOS platform is voor jongeren en young professionals een playground, netwerkplek, springplank naar professionaliteit en podium om hun ideeën waar te maken. Een laagdrempelig creatief platform en broedplaats met presentatie event, voor jongeren en young professionals tussen 18-27 jaar (voor film tot 30 jaar).

Jongeren nemen hieraan vrijwillig deel en maken met projecten op basis van hun eigen ideeën op het gebied van kunst, media, film, mode, fotografie, muziek, theater, taal, performances en meer! Deze projecten worden ontwikkeld tijdens een making of periode (maart t/m september) om vervolgens te presenteren op professionele podia en op straat in de stad tijdens het SOLOS Event (september/oktober). Dat doen ze samen met andere jongeren, professionals en het SOLOS team. Van het eerste concept tot aan de presentatie wordt er met elkaar gewerkt aan het creatieve proces, de organisatie, productie, financiering, promotie en de presentatie van hun projecten. Daarmee ontwikkelen ze hun talenten en vergroten hun eigen netwerk.

De toegangskaarten voor WOLK geven wij ter inspiratie aan 10 jongeren die zich momenteel inzetten voor het platform en aan hun projecten werken.

10 ontvangen | nog 0 kaarten nodig

Wie geeft